Uutisia

Tilalla tapahtuu.

16.4.2019 Riverhill mukana REKO:ssa

Olimme 28.3.2019 ensi kertaa mukana tuottajan ominaisuudessa paikallisessa REKO:ssa. Kysyntä oli positiivinen yllätys ja olimme tyytyväisiä tapahtuman antiin.


5.6.2018 Tervetuloa vierailulle avointen ovien päivänä!

Olemme mukana Suomen Highland Cattle Clubin järjestämässä valtakunnallisessa avointen ovien tempauksessa lauantaina 9.6.2018 klo 11-15.
Tervetuloa tutustumaan luomutilamme toimintaan ja eläimiimme. Lihakaupassa on hyvät valikoimat, eli samalla reissulla voit hankkia vaikkapa Juhannuksen grillilihat tai laadukkaan säilykelihan kesän mökkireissulle! Myynnissä on myös rajoitettu erikoiserä 100% highland-lihametwurstia!
Kerromme myös mielellämme rodusta ja sen kasvatuksesta, sekä karjatilan elämästä ja eläimistä.
Tilallamme on tarjolla highland-maistiaisia, sekä kahvia ja mehua.


30.1.2018 Mahtava vuosikerta!

Uusimman jalostussonnimme, Angus of Tordarrochin periyttämiskyvyt tilamme lehmien kanssa ovat nyt nähtävillä, kun ensimmäiset vasikat alkavat lähennellä vuoden ikää. Lyhyesti sanottuna olemme erittäin tyytyväisiä! Osa tyttövasikoista jää tilallemme kasvamaan uusiksi emolehmiksi, mutta erinomaisia hiehoja olisi myytävänäkin. Ensimmäinen sonnipoika tuosta vuosikerrasta on jo varattuna, joten pidä kiirettä, mikäli mielit saada karjaasi mahtavia verilinjoja.

Tilamme laajeni peltokauppojen myötä aivan vuoden lopussa. Peltopinta-alaa alkaa nyt olla riittävästi maatilamme monipuoliseen kehittämiseen, kunhan uudet pellot ehtivät läpikäydä siirtymävaiheen luomuun.


15.9.2017 Osta tilalta päivä 16.9.2017

Riverhill on jälleen mukana valtakunnallisessa Osta tilalta päivässä. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tekemään maukkaita hankintoja.
Meillä on tilamyymälässä tällä hetkellä hyvä valikoima lihaa ja lihajalosteita. Erityisesti hyvien pihvien ystävän kannattaa suunnata kulkunsa meille ja hankkia vaikkapa suussasulavaa ulkofilettä! Myös pataruokien kokkaajat löytävät meiltä lihat syksyn tummenevien iltojen pataruokiin. Annanne mielellämme mukaan myös reseptit ja vinkit.


30.8.2017 SHCC ry:n 20-vuotisjuhlanäyttely

Tänä vuonna yhdistyksen oma vuosinäyttely oli Jämsässä. Olimme mukana kolmen eläimen kanssa - yksi 2015 syntynyt hieho ja kaksi 2016 syntynyttä hiehoa. Pikkuhiehojen luokassa menestys oli oikein mukava. Hyvätasoisessa seurassa ylsimme kolmanteen ja viidenteen sijaan, joten ihan tyytyväisin mielin palasimme kotiin.
Kiitämme kisan järjestäjiä mukavasta näyttelystä. Kaikki järjestelyt toimivat oikein hienosti!


30.8.2017 Riverhill kasvoi peltokauppojen myötä

Teimme kevään 2017 aikana kaksi kauppaa, joilla saimme lisää peltoalaa. Meillä on tarkoitus lisätä luomukauran viljelyä osana viljelykiertoa, joten nyt voimme sen tehdä ja samalla olla varmoja, että heinät riittävät myös karjallemme.


13.1.2017 Jalostushiehoja ja sonnipoikia myynnissä

Keväällä 2016 syntyneet hiehot ovat varattuna ja lähtevät kesällä uuteen kotiin. Siitoskäyttöön erittäin sopivia sonneja sen sijaan löytyy vielä. Ota yhteyttä, jos sinulla on käyttöä hienon mustan kaksivuotiaan sonnin palveluksille!

Tänä keväänä meille syntyy vasikoita erittäin mielenkiintoisista yhdistelmistä, koska isänä koko vuosikerralla on Angus of Tordarroch. Mikäli etsit uusia verilinjoja karjaasi tai olet hankkimassa ihan ensimmäisiä eläimiä, niin näitä ei kannata ohittaa!

Ota yhteyttä johanna(a)timantti.com tai 040 726 7725 / Johanna

HC-hieho


8.9.2016 Valtakunnallinen Osta tilalta päivä 10.9.2016

Riverhill on mukana valtakunnallisessa Osta tilalta päivässä. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tekemään maukkaita hankintoja. Meiltä löydät vaikkapa patalihat, joilla voi luoda tunnelmallisen herkkukattauksen syksyn pimeneviin iltoihin.

 

Tässä linkki tapahtuman sivuille.


8.9.2016 SHCC ry Vuosinäyttely Kauhajoella

Elokuun viimeisenä viikonloppuna oli jo perinteeksi muodostunut valtakunnallinen karjanäyttely, joka tällä kertaa järjestettiin täällä Kauhajoella. Riverhill oli luonnollisesti mukana usean kasvattamamme eläimen voimin ja paras menestys tuli kaksivuotiaissa hiehoissa ja jälkeläisluokassa. Myös yksivuotisten hiehojen isossa osanottajajoukossa tuli legendaariselle Pörri-linjalle aivan mukavia sijoituksia kahdenkin eläimen voimin!


15.6.2016 Avoimet ovet 18.6

Olemme jälleen mukana SHCC ry:n järjestämässä avointen ovien päivässä lauantaina 18.6. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja sonniemme laiduntamiseen luonnonlaitumella. Tapahtuma ei tällä kertaa ole tilakeskuksessamme Hyypässä, eli laita navigaattoriin osoitteeksi Vaskivuorentie 100, 61880 IKKELÄJÄRVI. Olemme paikalla 11:00 - 15:00« Edelliset 10